Badrumsrenovering i Bålsta, Stockholm

Vi är ett byggföretag som kan hjälpa dig med upprustningar, renoveringar, reparationer och byggnationer i badrum. Vi hjälper privatkunder, företag, BRF:er och fastighetsutvecklare. Våra hantverkare är fullt licensierade och vi har våtrumscertifikat. Av oss får du alltid hög kvalitet, noggrannhet och precision till bra priser.

Vi gör det enkelt för dig med totalentreprenad

Av oss kan du få totalentreprenad för alla tjänster vi erbjuder inom badrumsrenoveringar. Det innebär att vi hjälper dig hela vägen, från rivning till installation av VVS och slutfört projekt. Här följer några av tjänsterna vi kan hjälpa dig med när det handlar om att renovera badrum:

  • Kakling & plattsättning
  • Installation av golvvärme
  • Installation av kommodskåp
  • Flytspackling
  • Installation av dusch och bastu

Anlita oss för badrumsrenoveringar i regionen runt Bålsta

Vi utgår från Bålsta men tar arbeten i ett stort område inkluderat i orter som Katrinedal, Ullevi, Enköping och Upplands Bro.

Använd ROT-avdraget när vi renoverar badrum i ditt hem

Som privatkund kan du ha rätt att sänka kostnaden med ROT-avdraget när du anlitar oss. Kontakta Skatteverket för mer information.

Vad kostar en badrumsrenovering?

Det beror förstås helt och hållet på dina önskemål. Hör av dig till oss med en förfrågan så tar vi fram en offert som du får helt utan kostnad.

Kontakta Byggföretag i Bålsta, Stockholm

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *