Bygga attefallshus i Bålsta, Stockholm

Ett attefallshus kan fylla många olika funktioner. Förråd, gästhus och mycket annat. Fullt utrustat och isolerat går ett attefallshus att använda som en permanentbostad. Om du vill ha professionell hjälp att bygga ett attefallshus precis som du vill ha det är du välkommen att kontakta oss. Vi är ett byggföretag med bas i Bålsta som under många år i branschen hjälpt många kunder att bygga attefallshus.

Våra skickliga hantverkare bygger i Bålsta med närområde

Du kan anlita oss för att bygga attefallshus i Bålsta med närområde inkluderat orter som Håbo, Hagviken, Mansängen, Västerängen, Frösundavik, Väppebyberget, Gillmarksbyn och Kräggla. Attefallshus kan byggas på många olika sätt, ett villkor är dock att måtten är 25 eller 30 kvm. Vi bygger från grunden till nyckelfärdig konstruktion, arkitektritade eller från byggsats.

Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert

Har du frågor eller funderingar om attefallshus? Skulle du vilja veta vad det skulle kosta att bygga ett attefallshus på din tomt? Välkommen att kontakta oss, vi står redo att svara på frågor och ta fram en lösning som passar för just dina förutsättningar. Vid förfrågningar återkopplar vi vanligtvis inom 48 timmar med en kostnadsfri offert. Vid omfattande byggnationer gör vi gärna hembesök, även i det fallet är offerten gratis.

Kontakta Byggföretag i Bålsta, Stockholm

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *