Bygga garage i Bålsta, Stockholm

Vill du ha hjälp att bygga, renovera eller reparera ett garage? Då är vi byggföretaget som kan hjälpa dig. Våra erfarna och skickliga hantverkare bygger garage, carports och liknande byggnationer i Bålsta med omnejd.

Vi gör det enkelt för dig med totalentreprenad

Som garagebyggare har vi många års erfarenhet av branschen och våra duktiga hantverkare vet hur man genomdriver ett skräddarsytt kundprojekt. Vi kan ge dig totalentreprenad där vi hjälper dig från grundläggning till nyckelfärdig byggnation. Självklart kan vi också ta oss an delar av projekt.

  • Carport
  • Garage
  • Förråd

Vi bygger garage i och runt Bålsta

Vårt företag är hemmahörande i Bålsta men vi jobbar över ett stort område som inkluderar orter som Segersta, Hjälstaviken, Viby äng och Fagerdahl.

Bygg garage med ROT-avdraget

Som privatkund har du rätt att använda ROT-avdraget när du anlitar oss för att bygga garage i anslutning till din bostad. Du hittar mer information hos Skatteverket.

Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert

Hör av dig till oss med en förfrågan och berätta för oss hur du vill att ditt garage ska se ut. Inom två dygn från din kontakt med oss återkopplar vi med en offert som du får helt utan kostnad. Välkommen!

Kontakta Byggföretag i Bålsta, Stockholm

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *