Markarbeten i Bålsta, Upplands Bro, Stockholm

Behov av en Grävfirma i Bålsta? Vi är ett väletablerat Byggföretag som hjälper privatpersoner & företag med allt inom anläggning, markarbeten & grävning i Upplandsbro & Stockholm med omnejd.

Vi ser fram emot att göra från er! Mejla oss antingen på: byggare@byggföretag-bålsta.se eller lämna ett meddelande i formuläret till höger för ett kostnadsfritt offert-förslag!

Anläggning, grävning & gjutning av husgrunder

Vi består av hantverkare med lång erfarenhet av allt som berör husgrunder och platta på mark. Vi utför också asfaltering, trädgårdsanläggning, stensättning, schaktning och anläggning av gräsmatta. Vi finns i hela Stockholmsområdet med omnejd och svarar gärna på dina frågor och ger råd för vad du kan göra på din tomt utifrån dina förutsättningar. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Fördelar med totalentreprenör

Många av de jobb vi utför är avtalade som totalentreprenad. Kortfattat innebär det att vi agerar som projektledare under hela projektet, om det så gäller att lägga en ny husgrund eller anläggning av gräsmatta eller dräneringssystem. I de fall då vi behöver hjälp från andra specialisthantverkare som till exempel rörmokare, vvs-montörer eller elektriker, kontaktar vi kollegor från dessa branscher. Alla hantverkare vi samarbetar med har vi använt förut och litar fullt ut på. Med totalentreprenad slipper du med andra ord att anlita hantverkare själv. Ett avtal med oss innebär att vi sköter allt från början till slut. 

Anlägga gräsmatta

När du ska lägga ny gräsmatta kan vi hjälpa till med både val av gräsmatta och själva anläggningen. En stor del av arbetstiden går till att förbereda och underarbete. Vi schaktar i trädgården vid behov och gräver bort eventuella rötter och stubbar som är i vägen.

Asfaltering vid garageuppfart

Markarbeten handlar inte bara om att lägga husgrunder. Vi har också stor erfarenhet av asfaltering och stenläggning. Kontakta oss med hur stor yta du vill lägga sten på eller asfaltera och vi återkommer snart med kostnadsfri offert.

Läs mer om våra övriga byggtjänster här. 

Grävarbeten från Enköping, Vallentuna till Bromma

Vi lever på goda kundomdömen och referenser. Kontakta oss för frågor och mer information hur vi kan hjälpa dig i ditt nästa byggprojekt samt kostnadsfri offert.

Kontakta Byggföretag i Bålsta, Stockholm

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *