Montera IKEA-kök i Bålsta, Stockholm

Våra hantverkare kan hjälpa dig med allt inom köksmontering. Med professionell hjälp får du ditt IKEA-kök perfekt anpassat för förutsättningarna i ditt hem.

Anlita en specialist på kökssnickeri

Monteringsfärdiga IKEA-kök är väldigt praktiska men kan behöva anpassas något för perfekta resultat. Våra snickare och hantverkare hjälper dig med allt från stommar, golv och vitvaror till installation av blandare och vitvaror.

Köksmontering i Bålsta med omnejd

Vi utgår från Bålsta men du kan anlita oss för köksmonteringar över ett stort arbetsområde däromkring. Vi har under våra år i branschen hjälpt kunder i bland annat Kungsängen, Håbo, Järfälla och Kallhäll.

Använd ROT-avdraget för hemmets köksmontering

Vill du ha hjälp att montera ett kök i ditt hem? Då kan du utnyttja ROT-avdraget för att sänka kostnaden med upp till 30 procent. För att få reda på om det du vill få gjort kvalificerar dig för avdraget ska du kontakta Skatteverket.

Vill du ha hjälp med köksmontering i Bålsta? Kontakta oss redan idag

Vad kostar det att montera ett kök i Bålsta? Det beror förstås på många olika faktorer så som hur omfattande jobbet är med mera. Hör av dig till oss med en förfrågan så tar vi fram ett gratis kostnadsförslag åt dig. Välkommen!

Kontakta Byggföretag i Bålsta, Stockholm

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *