Köksrenovering och ytskikt i funkisetta på Gärdet

Min etta behövde fräschas upp och jag anlitade Byggfirma från Bålsta under 2014 för:
-Målning av alla väggar och tak (som innan var ojämna och hade sprickor),
-Nya golvlister i hela lägenheten,
-Nytt klinker i hall,
-Renovering av litet kök (målning, klinkerläggning, montering av IKEA kök, inkoppling av vitvaror, egentillverkad sockel).

Eftersom köket är litet behövde skåp, sockel och bänkskiva anpassas, vilket snickaren gjorde väldigt snyggt. Tak och väggar är mycket noggrant slipade och målade. Byggfirma från Bålsta slutförde uppdraget inom överenskommen tid och enligt avtalat pris. Jag är mycket nöjd med både priset och resultatet! Jag kan rekommendera Byggfirma från Bålsta för liknande arbeten.

Gustav

Lägenhetsrenovering på Gärdet

Vi anlitade Byggfirma från Bålsta för att totalrenovera vår nya lägenhet. Allt från nytt kök och badrum till bredspackling, målning och slipning av golv. Vi är väldigt nöjda med resultatet! Vi kände att vi under byggprocessen hade bra och rak med Byggfirma från Bålsta dem var lyhörd för våra önskemål. Hantverkarna var proffessionella och arbetade i högt tempo. Vi kan varmt rekommendera Byggfirma från Bålsta.

Staffan

Renovering på Hallandsgatan 32, Södermalm

Vi är mycket nöjda me Byggfirma från Bålsta's arbete med att renovera vår lägenhet. På tid, på budget och
med fin kvalité. Vi kan varmt rekomendera dem för andra

Mikael Stenqvist

Totalrenovering lägenhet Kungsholmen

Det här var andra gången jag har anlitat Byggfirma från Bålsta för renovering. Den här gången totalrenoverade vi en lägenhet på 138 kvm. Byggfirma från Bålsta rev en vägg för att göra ett badrum större samt renoverade detta. De var bra att bolla idéer med kring planlösning. Ingenting var omöjligt för vi bilade om avloppet så att badrummet skulle passa oss. I köket rev i gamla köket och byggde nytt. Vi platsbyggde en köksö och de platsbyggde de sista skåpen så att de skulle passa perfekt. Alla väggar bedspacklades och målades. Samtliga golv slipades och lackades. Alla finsnickerier handmålades så att lägenheten kändes som ny. De drog om all el så att vi fick jordat överallt. Samtidigt satte de infällda spotlights i taket.

Allt detta enligt plan på 19 dagar!

Jag har även rekommenderat Byggfirma från Bålsta till några av mina bekanda och de har också varit helnöjda.

Kristoffer

Villa Älvsjö

Vi har anlitat Byggfirma från Bålsta för spackling och målning av väggar och tak i hela villan, de har även lagt parkett i hela huset. Vidare så har de gjort ett badrum samt dragit om all el i huset. Samtliga medarbetare på Byggfirma från Bålsta har varit mycket tillmötesgående avseende både tilläggsbeställningar och när det uppstått oväntade saker som vi inte förutsåg. Vi kommer absolut att tillfråga Byggfirma från Bålsta för framtida renoveringsbehov!

Marcus

Badrumsrenovering, Stockholm

Jag är supernöjd med Byggfirma från Bålsta. Jobbet blev mycket större än bara badrum. Byggfirma från Bålsta gjorde hela lägenheten - kök, betongskivor, snickerier, målning, golv, rubbet! De är trevliga, bra på att kommunicera, extremt duktiga hantverkare och ligger ok i pris. Kommer att anlita dem igen.

Charlotte

Badrumsrenovering danderyd

Nytt badrum på 3 veckor! Jag är supernöjd!
+ Plattsättning och och kakel blev över förväntan.
+ Hantverkaren var superduktig och fixade allt fån eldragning till plattsättning. Noggrann!
+Instämmer med Charlotta; Byggfirma från Bålsta är jättebra på att kommunicera.
+Mycket detaljerad offert vad som ingick i det fasta priset och vad som vid behov skulle komma på löpande timpris.
+Bra pris

Utifrån mina erfarenheter kan jag varmt rekommendera Byggfirma från Bålsta. Kommer att anlita dem igen!

Madeleine Ymerson

Vindslägenhet södermalm : Badrum Ny planlösning och öppna upp till nock

Vi har anlitat Byggfirma från Bålsta i två renoveringar. En badrumsrenovering och nu senast (ny lägenhet) två badrum samt större jobb med att öppna upp tak till nock samt totalt göra om planlösning inkl eldragning. Vi är väldigt nöjda med jobbet och hela renoveringen gick väldigt smidigt, Byggfirma från Bålsta är proffesionellt och så är även deras hantverkare. Vi skulle utan tvekan rekommendera Byggfirma från Bålsta för framtida arbeten.

Josephine
* = Obligatoriskt fält*Jag godkänner att omdömen kommer publiceras.