Renovera källare i Bålsta, Stockholm

Har du en källare som du skulle vilja utnyttja bättre? Kanske genom att skapa rum för Spa, TV eller kontor? Kanske en så kallad man-cave? Vi är byggföretaget i Bålsta som kan hjälpa dig med ditt källarprojekt.

Källarrenoveringar med noggrannhet och precision

Vi utför allt från totala källarrenoveringar till konverteringar av souterrängvåningar, dräneringar, isoleringar och mögel- och fuktsaneringar. För att göra det så enkelt som möjligt för dig så erbjuder vi totalentreprenad för allt inom källarrenoveringar. Det betyder att vi tar hand om allt från rivning till installation av el, ventilation och VVS.

Vi utför källarrenoveringar i Bålsta med omnejd

Du kan anlita oss för källarrenoveringar i och i ett stort område runt Bålsta som inkluderar Odensala, Märsta, Upplands Väsby och Bollstanäs.

Få källarrenoveringen billigare genom att utnyttja ROT-avdraget

Vill du att vi ska renovera källaren i ditt hem? Då bör du kontakta Skatteverket för att få reda på om du kan sänka totalkostnaden med upp till 30 procent med hjälp av ROT-avdraget.

Frågor eller funderingar om källarrenoveringar? Välkommen att kontakta oss

Vi står redo att svara på frågor om stort och smått. Kontakta oss med en förfrågan så återkopplar vi så snabbt som möjligt med ett kostnadsförslag som du får helt gratis.

Kontakta Byggföretag i Bålsta, Stockholm

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *