Inglasningar av Altaner & Uterum i Bålsta, Upplands Bro, Stockholm

Funderar ni på att glasa in altanen, uterummet eller vinterträdgården? Vi är ett väletablerat Byggföretag som hjälper privatpersoner & företag med allt inom byggnation, tillbyggnader & renoveringar i Bålsta, Upplands Bro & Stockholm med omnejd.

Vi ser fram emot att göra från er! Mejla oss antingen på: byggare@byggföretag-bålsta.se eller lämna ett meddelande i formuläret till höger för ett kostnadsfritt offert-förslag!

Experter på Inglasning av Altaner

När du bestämt dig för att glasa in din altan, balkong eller terrass, och du vet hur du tänkt använda uterummet är det dags att anlita rätt byggfirma. Vi har mångårig erfarenhet i allt som berör inglasning av uterum. Vi kan hjälpa till att isolera och installera värme för året-runt-boende eller svara på frågor kring bygglov och rotavdrag. Skicka ett mejl till oss idag och vi svarar så fort vi kan. Beskriv vad du vill ha utfört, eller fråga oss om rekommendationer.

Bygga nytt uterum eller glasa in befintligt

Vi kan glasa in en redan existerande balkong eller terrass. Vi kan också bygga ett helt nytt uterum i glas från grunden. Tänk på att reglerna kring bygglov på befintliga rum kan variera, men bygglov krävs alltid för nybyggnationer. Vi kan hjälpa dig med ansökan om bygglov om du vill. Vi driver projektet från start till mål och är vana att agera som projektledare i de fall andra typer av hantverkare behöver hyras in. I vår offert ingår så klart detta.

Vi bygger även garage & carports. (Läs mer här).

Bekymmersfri arbetsprocess vid inglasningen

Alla hantverkare är gäster i någons hem. Eller det är åtminstone så alla borde tänka. Det gör vi, och därför är vi mycket noggranna med att inte föra mer liv än vi måste. Vi är också väldigt måna om att göra rent efter oss och att följa den tidsplan som vi satt tillsammans med dig. I vår erfarenhet ger god kommunikation och smidig arbetsprocess nästan alltid ett gott slutresultat.

Altaninglasningar från Enköping, Vallentuna till Bromma

Vi lever på goda kundomdömen och referenser. Kontakta oss för frågor och mer information hur vi kan hjälpa dig i ditt nästa byggprojekt samt kostnadsfri offert.

Kontakta Byggföretag i Bålsta, Stockholm

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *